Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Atraktivní rodinný dům 255 m2 - Praha 6, Nebušice

27 950 000Kč

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám zprostředkovat prodej velmi atraktivní vily v žádané lokalitě Prahy 6 Nebušice, ulice V uličkách. Nemovitost stojí na mírně svažitém prosluněném pozemku o výměře 1.014 m2, odcloněném od okolní zástavby vzrostlými tújemi, které zároveň oddělují část zahrady k relaxaci od menší části pro využití na pěstování ovoce a zeleniny.
Dům o podlahové ploše 255 m2 v současné době nabízí dvě bytové jednotky s vlastními přístupy, alternativně lze spojit v jeden celek o dispozici až 7+kk. Bytové jednotky jsou propojeny moderním industriálním schodištěm.
Za elektricky ovládanou vjezdovou branou se nachází dvě parkovací stání, na která navazuje rozměrná garáž (možno parkovat i velké SUV). Jednotka v přízemí disponuje vstupní halou, velkým obytným prostorem s kuchyní, na který plynule navazuje terasa na severní stranu a zahrada, z druhé strany terasa na jih. V levé části domu se nachází dětský pokoj, šatna a ložnice tyto prostory jsou odděleny celoskleněnými stěnami - stavebnicový italský systém Luconi (sklo a hliníkové stojany). Tento moderní systém ve spojení s velkými francouzskými okny vnáší do domu vzdušnost a světlo. V této bytové jednotce jsou dvě moderní koupelny s vanou i sprchovým koutem. Druhá bytová jednotka v patře nabízí otevřený obytný prostor s plně vybavenou kuchyní a vstupem na jižní terasu nad garáží. Jednotka dále poskytuje 2 koupelny a velký obytný prostor k variabilnímu využití/rozdělení na dva pokoje.
Jedná se o energeticky úspornou dřevostavbu z roku 2013. Kvalitní konstrukci domu doplňují francouzská dřevo-hliníková okna s trojskly a elektrickými hliníkovými předokenními žaluziemi. Vytápění zajišťuje plynový kotel Junkers s rozvody do podlahového topení (dřevo-laminátová podlaha, v koupelnách litá podlaha). Interiér je vybaven stylovým nábytkem na míru a doplněn led osvětlením, vytvářejícím příjemnou atmosféru. Vjezdová brána a garážová vrata jsou elektricky ovládaná.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost: v pěším dosahu mateřská i základní škola, supermarket Albert, lékaři, veterina, pošta i restaurace. Ale i sportovní vyžití na blízkých tenisových kurtech, fitness a wellness v hotelu Dolce Villa či ve sportovní hale. Pouhé 2 minuty trvá jízda autem k prestižní mezinárodní škole ISP (International School of Prague), na letiště 10 minut. Dopravní spojení s centrem města je zajištěno autobusy v blízkosti domu na stanici tramvají a metra trasy A Bořislavka. Nedaleko domu se nachází Šárecké údolí se spoustou turistických a cyklistických tras.
Dům velmi doporučujeme vzhledem k jeho výbornému umístění, vzdušné variabilní dispozici a vynikajícím stavebním materiálům, které zajišťují velmi nízké provozní náklady.
Volejte prosím kdykoliv, rádi Vám nemovitost předvedeme.

Základní údaje

Evidenční číslo00520
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena27 950 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně provize, včetně právního servisu
Složení cenys provizí RK, včetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaV uličkách, Praha 6, Nebušice, Praha
AdresaPraha 6, Nebušice
GPS latitude50.11127238
GPS longitude14.3199717

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyMontovaná
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníGaráž, Parkování, Terasa, Zařízeno částečně nábytkem
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceOstatní, Internet
Elektro230V, 400V

Plochy

Užitná255 m2

Podlaží, počty místností

Počet pokojů6
Počet garáží1