Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Dům k bydlení - Loučná n.N.

4 500 000Kč

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám zprostředkovat prodej rodinného domu v Jablonci nad Nisou Loučná nad Nisou. Dům o dispozici 5+1 + 2 koupelny + 3 toalety je vhodný pro větší rodinu, lze i jako dvougenerační, popřípadě ke komerčním účelům vzhledem k umístění v blízkosti lyžařského střediska Bedřichov. Za poslední roky prošla nemovitost částečnou rekonstrukcí - nová fasáda, střecha, izolace, nová okna, podlahy, sádrokartonové stropy, zlepšení systému vytápění instalací nového ekologického kotle se zásobníkem na tuhá paliva, rozvody el. instalace, úpravy obytného prostoru atd.

Dispozice: v přízemí se nachází jeden velký pokoj s krbovými kamny, na který navazuje koupelna s vanou a toaletou, kuchyně s jídelnou, kotelna, samost. komora - toaleta, vstup na zahradu.
Patro má čtyři prostorné pokoje, v jednom z nich možnost vybudování kuchyně (odpady i voda jsou), koupelna s rohovou vanou. Velká půda se stojnou výškou nabízí další možnosti rozšíření bytového prostoru. K domu přiléhá zděný prostor (75 m2), vhodný např. pro parkování až 4 vozidel, sklad, dílna nebo vybudování samostatné bytové jednotky.

Objekt je napojen na společnou studnu se sousedním domem, odpady jsou svedeny do jímky. Dům má výbornou polohu v dostupnosti na lyžařské areály v Bedřichově n/N, na cyklotrasy po Jizerských horách, na běžnou turistiku, ale také k infrastruktuře města Jablonec n/N. Jeho využití lze spatřit nejen v možnosti rodinného bydlení, ale také ke komerčnímu využití např.pro penzion. Doporučujeme prohlídku

Užitná plocha domu: 190 m2 + velká půda
Přilehlá stavba: 75 m2
Pozemek: 352 m2

Základní údaje

Evidenční číslo171
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena4 500 000
Měna
Složení cenys provizí RK, včetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLoučná nad Nisou, Janov nad Nisou, Jablonec nad Nisou
AdresaJanov nad Nisou, Loučná nad Nisou
GPS latitude50.759052
GPS longitude15.160777

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníParkování, Zahrada
Možnosti topeníÚstrední tuhá paliva
VodaStudna
PlynPlynovod
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná
Elektro400V

Plochy

Užitná190 m2
Podlahová190 m2
Zahrada352 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2