Zpět na přehled

Dům s širokou škálou možností využití v Praze, Chodov

Evidenční číslo: 289
Typ: Řadový
Adresa: Komárkova, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 20 990 000Kč
20 990 000Kč

Popis nemovitosti

Čtyřpodlažní dům na Chodově s širokou škálou možností využití a na jedinečném místě.
I tak to jednoduše by se dala popsat výše nabízená nemovitost

Řadový dům o celkové výměře 290 m2 se zahradou je situován v oblíbené lokalitě Chodov-Roztyly. Tento impozantní objekt je ideální pro rodinné nebo vícegenerační bydlení a zároveň poskytuje vynikající potenciál pro komerční využití. Může se stát reprezentativním sídlem Vaší firmy, spojením rodinného obydlí s vlastním podnikáním nebo dokonce zajímavou investiční příležitostí. Kromě toho lze uvažovat o vytvoření samostatných bytových jednotek na jednotlivých podlažích, což otevírá cesty k možnému pronájmu nebo budoucímu prodeji. Možnosti jsou prakticky neomezené.

Dům je možné strukturovat podle jednotlivých podlaží následovně: V prvním podlaží naleznete perfektní garáž s rozlohou 29,8 m2, poskytující dostatek prostoru pro pohodlné parkování dvou automobilů. První podlaží dále zahrnuje 43 m2 obytných prostor s vlastním vchodem z ulice Komárkova a přímým přístupem do zahrady o velikosti 221 m2. Druhé podlaží o velikosti 73 m2 taktéž disponuje vlastním vstupem z ulice Komárkova, kuchyní, toaletou a balkonem do zahrady. Třetí podlaží o výměře 73 m2 nabízí koupelnou a místnosti, které lze variabilně upravit. Čtvrté podlaží poskytuje obytné prostory o velikosti 37 m2, zahrnující koupelnu a půdní prostor o výměře cca 34 m2.

Dům, zkolaudovaný v roce 1993, prošel následujícími úpravami: V roce 2012 byla provedena výměna oken a vchodových dveří, čímž byly optimalizovány izolační vlastnosti nemovitosti. Dále, v roce 2013, byla instalována nová střešní krytina, poskytující domu moderní ochranu a estetický vzhled. V roce 2023 došlo k renovaci balkonu ve druhém podlaží, čímž byl přidán další komfort a vizuální atraktivita nemovitosti. Topení tohoto domu je zajišťováno plynovým kotlem.

Velmi oblíbená lokalita. Chodov-Roztyly je atraktivním a pohodlným místem k bydlení, zdůrazňujícím spojení moderního života s příjemným prostředím. Občanská vybavenost je bohatá a zahrnuje různorodé obchody, restaurace a kavárny, které naleznete vně i uvnitř OC Westfield Chodov. V blízkosti jsou k dispozici školy, školky a parky, což dělá tuto oblast ideální pro rodiny. Pokud jde o dopravu, tak tato lokalita nabízí v těsné blízkosti autobusovou a zastávku metra. Velkým benefitem je i skvělé připojení na dálnici, což velmi usnadňuje a urychluje dopravu automobilem do destinací. Celkově lze říct, že Chodov-Roztyly kombinuje moderní urbanismus s pohodlím a dostupností, což tuto lokalitu činí atraktivním místem pro bydlení.

Pokud tedy hledáte rodinné bydlení s podnikatelským přesahem anebo snad zajímavou investiční příležitost, mohla by právě tato nemovitost splňovat Vaše požadavky a já pevně věřím, že je splní. Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo289
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníVícegenerační dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena20 990 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKomárkova, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 4, Chodov
GPS latitude50.036603
GPS longitude14.482164

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
VybaveníBalkon, Garáž, Parkování, Bezbariérový přístup, Zahrada
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníTramvaj, Silnice, MHD, Metro, Dálnice, Autobus
Možnosti topeníÚstrední plynové
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
OkolíObchodní a obytná, Obchodní, Komerční, Obytná

Plochy

Užitná290 m2
Podlahová290 m2
Zahrada221 m2
Balkon5 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb