Zpět na přehled

Prodej komerčních prostor v Liberci

Evidenční číslo: 87/5619
Adresa: Hlávkova, Liberec (nečleněné město), Liberec XIV-Ruprechtice, Liberec
Cena: 10 540 000Kč
10 540 000Kč

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám zprostředkovat prodej lukrativních komerčních prostor v jedné z nejvíce strategických lokalit k podnikání, jakou může Liberec nabídnout. Objekt se nachází v Ruprechticích, kde je z jihu lemován nejdelším panelovým sídlištěm v České republice, které disponuje neuvěřitelnými 693 byty. Na severní straně přiléhá k hlavní silniční tepně, která spojuje Pavlovice s Ruprechticemi, s výhodou těsné blízkosti autobusové zastávky Ruprechtice sídliště.


Exkluzivní prostory s celkovou plochou 680 m2 byly v minulosti využívány jako prodejna nábytku či potravin a jsou velmi zajímavou investiční příležitostí. V objektu nalezneme mimořádnou plochu, která je momentálně rozdělena na kancelář, tech. místnost a soc, zařízení. Celý objekt je vytápěn plynovými Sahary a zajištěn zabezpečovacím zařízením a kamerami. K objektu výhradně náleží dvě parkovací místa, a to v těsné blízkosti hlavního vchodu. Nicméně vzhledem k výjimečně velkým parkovištím, je před objektem mnoho prostoru k zaparkování vždy.


Majitelé jsou otevřeni jednat i o případném prodeji dalších prostor (133 m2), viz úvodní foto. Tyto prostory jsou velmi strategické, a to především z důvodu sklopné rampy, která je velkým benefitem v situaci případného importu či exportu zboží.


Objekt je skvělou investiční příležitostí, troufám si tvrdit, že jednou z nejlepších v Liberci, a to hned z několika důvodů. Prvním a nejspíše nejdůležitějším důvodem je lokalita, která pro mnoho variant podnikání konfiguruje optimální podmínky. Nejen, že tato lokalita vytváří každodenní fluktuaci enormně velkého množství lidí přímo před Vaší provozovnou, ale také disponuje výbornou dopravní dostupností, a to jak ve formě autobusové zastávky, tak ve formě těsné blízkosti samotného centra Liberce. Tento benefit lze vnímat v podobě přílivu velkého množství zákazníků či poměrně snadného nabírání nových pracovníků. V situaci, kdy budete chtít objekt pronajmout Vám tato lokalita a její výhody umožní nastavit poměrně vysokou nájemní cenu.


Druhým důvodem je samotná výnosnost objektu. Momentálně byl prostor 3 roky pronajímán za cenu 80.000, - Kč + služby měsíčně, nájemce zde provozoval prodejnu potravin. V současné době prostor pronajat není, avšak nynější majitelé jednají se zájemci, kteří chtějí celý prostor pronajmout na dobu deseti let za cenu 85.000, - Kč + služby měsíčně. Zájemci zamýšlí prodejnu smíšeného zboží, především elektroniky. Není tedy složité spočítat velmi zajímavou návratnost daného objektu. Pokud tedy porovnáme kupní cenu tohoto objektu s bytovými jednotkami v dané lokalitě a jejich následnou návratnost, zjistíme, že v případě těchto prostor se jedná o mnohem lepší a výhodnější investici.


Rozdělení objektu a vytvoření nového č.p. je v současné chvíli předjednáno a čeká se pouze na to, jaký z prostorů si zájemce vybere.


S hypotečním či jiným úvěrem Vám rádi pomůžeme, volejte kdykoliv. Budeme se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo87/5619
Typ nemovitostiKomerční nemovitosti
UpřesněníObchodní prostor
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena10 540 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHlávkova, Liberec (nečleněné město), Liberec XIV-Ruprechtice, Liberec
AdresaLiberec, Liberec XIV-Ruprechtice
GPS latitude50.78692911
GPS longitude15.05779698

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyMontovaná
Inž. sítěKanalizace, , 230V, , Internet, Plyn
VybaveníParkování, Zařízeno částečně nábytkem
Vybavenost okolíPošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket
Dopravní spojeníSilnice, Dálnice, Vlak, Autobus, Tramvaj, MHD
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná
Elektro230V, 400V, 120V

Plochy

Užitná680 m2
Obchodní680 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb