Zpět na přehled

Prodej stavebního pozemku 2235 m2 na úchvatném místě ve Sladké Díře

Evidenční číslo: 236
Adresa: Sladká Díra 132, 46841 Tanvald
Cena: 5 990 000Kč
Poznámka k ceně: možnost realizace krásné roubenky
5 990 000Kč

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám zprostředkovat stavební pozemek o celkové výměře 2 235 m, který se nachází ve východním okraji městečka Desná (Sladká Díra), v turistickém regionu Tanvaldsko.

Tento mírně svažitý pozemek je orientován na jihozápadní stranu a je připraven na realizaci Vašeho vysněného místa k víkendovému odpočinku, bydlení, či podnikání v oblasti poskytování ubytování s přímým vstupem do lesa.

Pozemek je po většinu dne slunný a je situován v klidné části obce mimo dosah ruchu velkoměsta, v přímém kontaktu s přírodou. K pozemku se dostanete málo využívanou místní asfaltovou komunikací, která je v zimním období udržována a díky tomu je celoročně bezpečně sjízdná. V dojezdové vzdálenosti (5-10 min) se nachází lyžařská střediska Příchovice u Čápa, Albrechtice v Jizerských horách, Černou říčku a Rejdice, které vám nabídnou jak možnosti sjezdového, tak i běžeckého lyžování. V letních měsících oceníte lesy plné hub, borůvek a malin a nekonečný výběr z pěších túr a cyklistických výletů po Jizerských horách.

Na pozemek máme již vyřešené stavební povolení na ČOV a vrtanou studnu. Nový elektrický rozvaděč je již připraven na hranici pozemku.

Jedním z velkých benefitů této nabídky je ojedinělá možnost realizace projektu krásné roubenky včetně zařizovacích předmětů, čističky odpadních vod, vrtané studny a dokončených zemních prací, dle vlastního návrhu postavená firmou Tesařství Petr Smutný s.r.o. dle předem jasně specifikovaných podmínek. Tesařství Petr Smutný s.r.o. je symbolem jedinečného a precizního zpracování s důrazem na detail a pečlivost. Pro konkrétnější představu případného visuálu pozemku slouží vizualizace obsažené v inzerci.

Základní údaje

Evidenční číslo236
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena5 990 000
Měna
Poznámka k ceněmožnost realizace krásné roubenky

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSladká Díra 132, 46841 Tanvald
AdresaTanvald, Šumburk nad Desnou
GPS latitude50.75131
GPS longitude15.325971

Vlastnosti, volby

Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
OkolíRekreační, Obytná

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb