Zpět na přehled

Pronájem vkusně zařízeného bytu 2kk v RD v Albrechticích v Jizerských horách

Evidenční číslo: 264
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Albrechtice v Jizerských horách, Jablonec nad Nisou
Cena: 11 990Kč/měs
Poznámka k ceně: + služby a elektřina
11 990Kč/měs

Popis nemovitosti

Dovolte nám představit příležitost stát se nájemcem tohoto úžasného, zbrusu nově a vkusně zrekonstruovaného bytu s dispozicí 2kk, který se nachází v rodinném domě, v malebných Albrechticích, v srdci Jizerských hor. Toto místo nabízí nejen pohodu a klid, ale také bohaté možnosti pro zimní i letní sportování, a to jen kousek od všeho, co potřebujete.

Byt o výměře cca 45 m2 přináší nový rozměr komfortního bydlení. Po vstupu do bytu Vás přivítá velká vstupní hala, ideální na poskládání dřeva a úložný prostor pro boty a bundy. Nádherná kuchyňská linka s jídelním prostorem, a pro romantické večery zde najdete i vlastní krb, který zajišťuje útulnost a teplý pocit domova.

Nejste příznivci topení dřevem? nemusíte si dělat starosti byt je vybaven vlastním elektrickým kotlem značky Bosch a společně s podlahovým topením Vám tak zajistí rovnoměrné teplo po celém bytě, ale především i velmi příjemné provozní náklady.

Byt dále nabízí příjemnou ložnici, moderní koupelnu s prostorným sprchovým koutem a praktickou technickou místnost, kde se nachází pračka a výše zmíněný elektrický kotel. Jedná se o kompletně nový byt, který dosud nikdo neobýval.

Jednou z velkých výhod tohoto bytu oproti pronájmům v centru měst je možnost parkování před samotným bytem. Velká okna a světlé podlahy opticky zvětšují prostor a zajišťují jeho prosvětlenost, což vytváří skvělou atmosféru pro Váš nový domov.

Exkluzivní lokalita. Dvě slova, která trefně shrnují místo, ve kterém se nabízený byt nachází. Albrechtice v Jizerských horách jsou totiž rájem pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. Zimní sportování Vás potěší s různými lyžařskými trasami a běžeckými stezkami, zatímco v létě můžete využít krásných tras na pěší i cyklistické výlety. Veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací a veřejné dopravy, máte jen pár kroků od bytu.
Tento byt nabízí nejen komfort a pohodlí, ale také možnost vytvořit si ideální prostor pro své bydlení. S jeho moderním vybavením a úžasnou lokalitou se stává jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají domov v srdci přírody.

Hledáte domov v srdci přírody?
Scenerie Jizerských hor byla často spojována s českým filmem, tedy s mnoha příběhy. Tak třeba se tu začne psát nová kapitola toho Vašeho. Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo264
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena11 990
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ služby a elektřina

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaAlbrechtice v Jizerských horách, Jablonec nad Nisou
AdresaAlbrechtice v Jizerských horách
GPS latitude50.766452
GPS longitude15.276282

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníParkování, Zahrada, Zařízeno nábytkem, Zařízeno částečně nábytkem
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníSilnice, MHD
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaStudna
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíRekreační, Obytná, Venkovská

Plochy

Užitná45 m2
Podlahová45 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb