Zpět na přehled

Rodinná vila - Mnichovo Hradiště, ul. Máchova

Evidenční číslo: 346
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Máchova, Mnichovo Hradiště, Mladá Boleslav
Cena: 7 990 000Kč
7 990 000Kč

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prvorepublikové vily v Mnichově Hradišti.

Představujeme vám reprezentativní prvorepublikovou vilu z roku 1930 v ulici Máchova v Mnichově Hradišti, která na každém kroku dýchá geniem loci. Tato architektonicky zajímavá nemovitost o dispozici 6+1 nabízí celkovou užitnou plochu 150 m2, kterou lze rozšířit o dalších 26 m2 půdního prostoru je situována na rozlehlém pozemku o výměře 880 m2, který zahrnuje prostornou garáž s připojenou dílnou a kotec pro zvířata.

Přízemí vily vás přivítá prostornou vstupní chodbou s elegantním dřevěným schodištěm, která vede do koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC a vybavené kuchyně. Tři světlé pokoje v přízemí poskytují ideální prostor pro každodenní život a společenské střetávání. Z přízemí se také nabízí přímý přístup do pečlivě udržované zahrady, která slibuje klid a soukromí.

V podkroví se nachází tři ložnice s možností adaptace na další obytný prostor nebo koupelnu, což zvyšuje flexibilitu vily podle individuálních potřeb nových majitelů. Interiér vily je zařízen dobovým dřevěným nábytkem, který dodává prostoru teplý a útulný pocit, podtrhující autenticitu historického charakteru.

Nemovitost byla před dvaceti lety kompletně zrekonstruována, včetně instalace nových plastových oken, zateplení, nové fasády a střechy, a modernizace topného systému s plynovým kotlem. Dům je napojen na městskou vodu i kanalizaci, což zajišťuje bezstarostné bydlení.

Svou lokalitou v klidné čtvrti a s rychlým přístupem na dálnici D10 je tato nemovitost ideální pro ty, kteří chtějí snadno dojíždět do okolních měst jako Mladá Boleslav, Praha, Turnov nebo Liberec. Veškerá občanská vybavenost je navíc v pohodlné docházkové vzdálenosti.

Pokud si přejete žít v prostředí, které kombinuje půvab dávných časů s nárokem na současný životní standard, tato prvorepubliková vila je tou pravou volbou pro vás. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám tento unikátní domov.

Základní údaje

Evidenční číslo346
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena7 990 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMáchova, Mnichovo Hradiště, Mladá Boleslav
AdresaMnichovo Hradiště
GPS latitude50.522419
GPS longitude14.970924

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníZahrada, Sklep, Parkování, Garáž
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
OkolíObytná
Elektro400V

Plochy

Užitná150 m2
Podlahová176 m2
Zahrada717 m2
Sklep11 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Petra Kalábová