Zpět na přehled

Unikátní byt 1+kk v residenčním projektu Barrandez-Vous

Evidenční číslo: 196/5619
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kurandové, Praha 5, Hlubočepy, Praha
Cena: 19 000Kč/měs
19 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Nadstandardní byt v jedinečné lokalitě.

Dovolte mi Vám zprostředkovat pronájem exkluzivního bytu v residenčním projektu Barrandez-Vous s nadčasovou architekturou, který je situován v klidné a velmi žádané lokalitě s výbornou dostupností do centra města.

Brilantní využití dispozice 1+kk o výměře 30 m2 se ve spolupráci s designovým studiem La archite podařilo na maximum. Byt Vás v druhém patře na adrese Kurandové 4 zaujme nejen velkorysým množstvím úložných prostor, ale především moderním designem s nekompromisní kvalitou použitých materiálů. Při vstupu do bytu Vás na první pohled upoutá světlá dřevěná třívrstvá podlaha, která sjednocuje celý byt do jasných barev a napomáhá tak k prosvětlenosti celého prostoru. Po pravé straně je situována vestavěná skříň s širokou škálou možností úložného prostoru, po levé straně je kompletně vybavená koupelna s walk-in sprchovým koutem. Dominantou jednotky je velkorysý obývací pokoj s na míru vytvořenou kuchyňskou linkou do tvaru L s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, pračka, indukční deska a digestoř), který od obývacího pokoje efektivně dělí dřevěná zástěna. Jedním z největších benefitů je výklopná postel, kterou můžete variabilně měnit místnost z obývacího pokoje na plnohodnotnou ložnici. Druhým velkým plusem je optický kabel, který Vám zajistí vysokorychlostní připojení. Byt podtrhuje velkoformátové hliníkové okno s předokenními žaluziemi.

Originální tvar a zajímavý příběh? Vítejte v Barrandez-Vous!
Unikátnost celého projektu několikrát ocenila také odborná porota prestižními cenami: 1.místo ESTATE AWARDS 2022 - Rezidenční projekty ČR, 1.místo ESTATE AWARDS 2022 za urbanismus a veřejný prostor, 1.místo v ČR Realitní projekt roku 2021.

Na rande s přírodou?
Rezidentům je k dispozici nejen unikátní zahradní park sloužící k odpočinku nebo k setkávání přátel, ale lokalita se může především chlubit blízkostí Prokopského údolí nebo Chuchelského háje, které jsou jen pár minut chůze od samotného projektu. Nedaleko to budete mít také k přilehlému Dalejskému potoku nebo Červenému lomu.

Lokalita a doprava
Ulice Kurandové 4 se nachází 5 minut od tramvajové zastávky Chaplinovo náměstí, která Vás dopraví do centra. V těsné blízkosti projektu naleznete několik mateřských a základních škol, Billu, Albert, Českou poštu, lékárnu, ale i osobité kavárny či idylické parky.

K bytu je možné dopronajmout vnitřní parkovací stání v domě za cenu 2.500,- Kč.
+ služby
+ jistota a provize RK

Barrandov je historicky spojován s přírodou a českým filmem, tedy s mnoha příběhy. Tak třeba se tu začne psát nová kapitola toho Vašeho. Budu se na Vás těšit na prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo196/5619
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena19 000
MěnaKč/měs

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKurandové, Praha 5, Hlubočepy, Praha
AdresaPraha 5, Hlubočepy
GPS latitude50.03176356
GPS longitude14.37923505

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěInternet
VybaveníZařízeno nábytkem, Výtah, Parkování, Garáž
CharakteristikaNovostavba, Nízkoenergetický, Developerský projekt
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Metro, MHD, Přístav, Silnice, Tramvaj, Vlak
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná, Obchodní a obytná, Obchodní, Komerční, Průmyslová

Plochy

Užitná30 m2
Podlahová30 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jakub Kaláb