Zpět na přehled

Prodej rodinného domu s velkým pozemkem v Záhoří

Evidenční číslo: 336
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Záhoří, Semily
Cena: 4 690 000Kč
4 690 000Kč

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám zprostředkovali atraktivní nabídku prodeje chaloupky v obci Záhoří u Semil, ideální pro celoroční bydlení nebo jako rekreační objekt s potenciálem pro rozšíření a dobudování podle vlastních představ. Tento objekt nabízí užitnou plochu 130 m2 na pozemku o rozloze 1.692 m2, z čehož 263 m2 představuje zastavěnou plochu.

Chaloupka se pyšní promyšlenou dispozicí 4+kk, kde hlavní obytnou místnost tvoří obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní o celkové výměře 28 m2. Výhodou jsou krbová kamna s výměníkem, která zajistí příjemné teplo v celém domě. K dispozici je také prostor pro novou koupelnu se saunou o výměře 15 m2 a technická místnost o velikosti 12 m2, které ještě čekají na rekonstrukci.

V podkroví se nachází tři útulně zrekonstruované ložnice a moderní koupelna se sprchovým koutem. Dům je vybaven městskou vodou, odpad je řešen septikem s trativodem. Topení zajišťuje nově rekonstruovaný systém s krbovými kamny s výměníkem, navíc je k dispozici plynová přípojka na hranici pozemku, taktéž je domu přiveden vysokorychlostní internet od O2.

Během let prošel dům kvalitní a vkusnou rekonstrukcí - nové rozvody elektriky (měď) a vody, dřevěná okna s nerozbitnými skly , částečné zateplení stěn, podlah a stropů, a nová střešní krytina z finského šindelu. Součástí nemovitosti je i přístavba terasy s krytinou.

Dalším bonusem je prostorná stodola, která může sloužit jako garáže, skladiště nebo dílna, s možností přestavby na další obytné prostory.

Nezmeškejte příležitost stát se majiteli této jedinečné nemovitosti, která nabízí nejen komfortní bydlení, ale i skvělé možnosti pro další rozvoj a přizpůsobení dle Vašich představ.

Základní údaje

Evidenční číslo336
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena4 690 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaZáhoří, Semily
AdresaZáhoří
GPS latitude50.611713
GPS longitude15.272538

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, 400V
VybaveníTerasa, Parkování, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem
Možnosti topeníÚstrední tuhá paliva
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná, Rekreační

Plochy

Užitná130 m2
Podlahová130 m2
Zahrada1 429 m2
Terasa20 m2
Sklep15 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Petra Kalábová