Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Exkluzivní byt 4+kk (217 m2) - Central Park Praha, Žižkov

75 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem velmi luxusního a nadstandardně vybaveného bytu 4+kk o výměře 156 m2 + terasa s plochou 61 m2.

Byt se nachází v 11. patře exklusivního rezidenčního komplexu Central Park Praha s fantastickým výhledem ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 Žižkov, v ulici Pitterova, nedaleko centra metropole. Dispozičně nabízí vstupní halu s velkým počtem designových vestavěných skříní, samostatnou toaletu, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní zn. Bulthaupt a spotřebiči Siemens (50 m2), pokoj (20m2) s vlastní koupelnou se sprchou a toaletou (5,60 m2), ložnici (23 m2) se samostatnou šatnou s trezorem (4 m2), velkou koupelnu s dvouvanou, zabudovanou televizí a vstupem na terasu (13 m2), pokoj (19 m2), technickou místnost (3 m2) s pračkou a sušičkou zn. Miele. Ve všech místnostech jsou velká francouzská okna se vstupem na terasy, orientované na V, J a Z, stín poskytují el. ovládané venkovní žaluzie. Byt je velmi nadstandardně vybaven nábytkem ve všech místnostech, lůžkovinami, osvětlením na míru, el.ovládané závěsy, audio systém Bang & Olufsen, 4 x televize Bang & Olufsen, klimatizací, podlahovým topením, zabezpečovacím zařízením, v obývacím pokoji je lihový krb obložen onyxem a onyxem je zde obložená i celá další stěna. Je možné se nastěhovat jen s osobními věcmi.
V ceně nájmu je garážové stání za poplatek možno další, zajištění úklidu bytu 2 x měsíčně.
V přízemí domu je umístěna recepce nabízející všechny potřebné služby a zajišťující Vaše maximální bezpečí i pohodlí 24/7. Dále je zde bankomat, vynikající restaurace. V celém objektu kamerový systém.
Jednou z hlavních dominant projektu Central Park Praha je krásný a bezpečný soukromý park o velikosti 15.000 m2, který se nachází uprostřed vlastní zástavby.
Zajištěná bezpečnostní vrátka na konci parku se otevírají do veřejného parku Parukářka a do sportovního areálu, s nímž park těsně sousedí. V blízkosti domu se nachází obchodní centrum Flora a další plná občanská vybavenost.
Výhodou jsou tramvajové zastávky přímo před domem - výborné a rychlé spojení do centra i okolních míst Prahy.
Nájemné za měsíc 75.000,-Kč, poplatky za služby 13.000,-Kč + přepis elektřiny, kauce ve výši dvou nájmu.


We are pleased to offer you a very luxurious and luxuriously equipped apartment 4 + kk with an area of 156 m2 + terrace with an area of 61 m2. The apartment is located on the 11th floor of the exclusive residential complex Central Park Prague with a fantastic view in the sought-after location of Prague 3 - Zizkov, in Pitterova street, near the center of the metropolis. The layout offers an entrance hall with a large number of design built-in wardrobes, a separate toilet, a living room with a fully equipped kitchen of the brand. Bulthaupt and Siemens appliances (50 m2), room (20 m2) with private bathroom with shower and toilet (5.60 m2), bedroom (23 m2) with separate dressing room with safe (4 m2), large bathroom with double bath, built-in TV and access to the terrace (13 m2), room

Základní údaje

Evidenční číslo46/5619
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena75 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ služby 13.000 Kč + přepis el. + kauce
Složení cenyvčetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPitterova, Praha 3, Žižkov, Praha
AdresaPraha 3, Žižkov
GPS latitude50.08490846
GPS longitude14.46913658

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyMontovaná
Inž. sítěVoda, pitná, , Internet, Kanalizace, Klimatizace, Telefon
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada, Výtah, Terasa, Parkování, Lodžie, Garáž, Balkon
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníAutobus, MHD, Silnice, Metro, Tramvaj
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaMístní zdroj
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
Elektro230V

Plochy

Užitná217 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu12. podlaží
Počet NP13