Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Exkluzivní komerční prostor v centru Turnova

2 790 000Kč

Popis nemovitosti

Komerční prostor se zajímavým potenciálem v centru Turnova.
Dovolujeme si Vám zprostředkovat prodej exkluzivních komerčních prostor, které se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu v Nádražní ulici, v Turnově.

Vkusně řešená dispozice s výměrou 68 m2, která je momentálně rozdělená na dokonale prosvětlenou a vzdušnou hlavní část, díky velkým skleněným výlohám, moderním zázemím toalet, skladovými prostory a lodžií, kterou oceníte jak Vy, tak Vaši případní zaměstnanci při pracovních přestávkách. Celý prostor prošel během 10 let řadou rekonstrukcí.

Objekt je zajímavou investiční příležitostí hned z několika důvodů. Prvním velkým benefitem je samotná lokalita, kterou lze řadit mezi jednu z nejvíce frekventovaných v Turnově, a to především díky těsné blízkosti autobusového a vlakového nádraží, který Vám zajistí pravidelnou fluktuaci množství lidí. Zmíněný faktor je navíc umocněn rušnou silniční tepnou v obou směrech. Tento aspekt společně s velkými skleněnými výlohami posiluje Vaši možnost zaujmout nespočet potenciálních zákazníků Vašeho budoucího podniku. Nebytová jednotka se nachází v krásném domě o 6 jednotkách, který Vám pomůže v reprezentativnosti Vašeho budoucího podnikání.

I přes rušnost samotné Nádražní ulice se jedná o jednu z nejkrásnějších ulic v Turnově, a to především v jarním období z důvodu rozkvétajících sakur.

Objekt byl dříve využíván jako osobitá kavárna, proto i návrh plánku prostor, který je obsažený v inzerci se k podobné variantě přiklání.

S hypotékou Vám rádi poradíme.

Pokud by Vás zajímalo více informací, neváhejte mě kontaktovat. Já se na Vás budu těšit na osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo199
Typ nemovitostiKomerční nemovitosti
UpřesněníRestaurace, bar
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena2 790 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNádražní, Turnov, Semily
AdresaTurnov
GPS latitude50.587558
GPS longitude15.14112

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná68 m2

Podlaží, počty místností