Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Exkluzivní rodinný byt 5+kk v centru Liberce

7 990 000Kč

Popis nemovitosti

Exkluzivní rodinné bydlení v centru Liberce.

I tak by se dala jednoduše popsat tato nemovitost. Dovolujeme si Vám zprostředkovat prodej nadstandardního bytu ve vyhledávané lokalitě Liberce, v ulici Vzdušná.

Brilantní využití dispozice 5+kk se spolu s neobvykle velkou výměrou 124 m2 povedlo na maximum. Byt Vás zaujme nejen svou světlostí všech prostor, díky velkému množství eurooken s izolačními skly, ale především moderním designem s nekompromisní kvalitou použitých materiálů. První místností je prostorná vstupní hala, která Vás uvítá svou vkusně sladěnou kombinací antracitové barvy a dřeva. Chytře řešená dispozice Vám umožňuje vkročit ze vstupní haly do téměř všech dalších místností celého bytu, viz plánek obsažený v inzerci, což i při takto velké výměře celé jednotky znamená krátké vzdálenosti při přesunech do ostatních místností. Dominantou tohoto jedinečného bytu je velkorysý obývací pokoj spojený s prvotřídní kuchyňskou linkou a jídelním stolem. V bytě dále nalezneme 4 ložnice, moderní koupelnu a oddělenou toaletu.

Jedním z největších benefitů, který vytváří vhodné podmínky pro rodinné soužití ve více lidech je možnost využívat dvě oddělené toalety. Další příjemnou výhodou je podlahové topení, které lze ovládat pomocí termostatu v každé místnosti. Byt prošel v roce 2019 celkovou rekonstrukcí, která zahrnovala: nové podlahy, nová eurookna, rozvody vody, elektřiny, odpadů, nové štuky.

Vzdušný byt ve Vzdušné ulici.
Byt je situován v nádherném domě, u kterého v roce 2018 proběhla rekonstrukce fasády a střechy a v blízké budoucnosti dojde k vybudování sklepních prostor. Vzdušná ulice vzhledem k těsné blízkosti Šaldova náměstí patří mezi nejprestižnější liberecké lokality. Užívat si zde můžete rozlehlé i menší parky, ale oceníte především přítomnost veškeré občanské vybavenosti: školy, školky, lékaři, banky, úřady, kousek to budete mít na tramvajovou zastávku, která Vám usnadní transport po centru Liberce i jeho vzdálenějším okolí.

Všude kolem idylické kavárny, vyhlášené restaurace, bary, osobité obchody a ulice lemované architektonickými skvosty. To vše utváří nezapomenutelnou atmosféru této krásné čtvrti.

Přijďte se přesvědčit o kvalitách tohoto bytu, budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo202
Typ nemovitostiByty
Upřesnění5+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena7 990 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaVzdušná, Liberec (nečleněné město), Liberec I-Staré Město, Liberec
AdresaLiberec, Liberec I-Staré Město
GPS latitude50.771633
GPS longitude15.063452

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítěVoda, pitná
VybaveníParkování
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníVlak, Trolejbus, Tramvaj, Silnice, MHD, Autobus
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná

Plochy

Užitná124 m2
Podlahová124 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5