Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Nadstandardní Byt 3+1 ve vilovém domě, Praha 4

9 190 000Kč

Popis nemovitosti

Exkluzivní rodinný byt.

Tak by se dal jednoduše popsat byt 3+1 o výměře 75 m2 s vlastní zahradou ve vilovém domě na adrese U krčského nádraží. Skvostná vila, ve které se bytová jednotka nachází, slaví tento rok 100 let od svého vzniku. Nemusíte se nicméně obávat, vila od své výstavby prošla kompletní revitalizací - nová střecha, plastová okna, zateplení, rozvody, ale i nové podlahy.

Samotný byt se nachází v prvním nadzemním podlaží domu, který je tvořen pouze dvěma bytovými jednotkami. Hned při vstupu Vás byt nadchne výborně řešenou dispozicí a provedením. Dominantou prostor je stylově zařízený, ale především velkorysý obývací pokoj s jídelním koutem, který navazuje na prostor kuchyně. Z obývacího pokoje lze vstoupit do dvou stejně velkých ložnic. Jistě oceníte vlastní šatnu, která je součástí jedné z prostorů ložnice, viz plánek v inzerci. Byt dále disponuje moderní koupelnou s walk-in sprchovým koutem, oddělenou toaletou a spíží. Kompletní balíček bytu ale zahrnuje hned několik dalších benefitů, kterými jsou vlastní 689 m2 velká zahrada s možností parkování, velkorysý sklep nebo také polovina půdních prostor.

Spojení účelnosti a přírody?
Vítejte ve vyhledávané lokalitě U krčského nádraží, která tyto dva aspekty kombinuje. 100 metrů vzdálené autobusové zastávky Nad Havlem a Višňová, pomocí kterých se za pár minut dopravíte na stanici metra Kačerov. V těsné blízkosti se nachází osobitý Chateau St Havel, Golf Club, Kunratický potok, Kunratický les nebo třeba Velký háj. Nespornou výhodou je i blízké umístění Thomayerovy nemocnice, lékárny, posilovny, pizzerie a další občanské vybavenosti.

Emoce se prostřednictvím inzerce přenášejí jen velmi těžko, proto pokud Vás tento byt oslovil, tak mi zavolejte a já se na Vás budu těšit při osobní prohlídce.

Základní údaje

Evidenční číslo188
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena9 190 000
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaU krčského nádraží, Praha 4, Krč, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 4, Krč
GPS latitude50.033524
GPS longitude14.44735

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvojdům
Inž. sítěPlyn
VybaveníParkování, Sklep, Zahrada
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket
Dopravní spojeníSilnice, MHD, Metro, Dálnice, Autobus, Tramvaj
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
OkolíObytná

Plochy

Užitná75 m2
Podlahová75 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP2